Cerca informació del teu país.


Com aquests darrers dies hem estat parlant d'un munt de qüestions a classe i com que sobre moltes d'aquestes coses heu de buscar informació que faci referència als vostres països, us he agrupat per temes alguns enllaços on podeu trobar algun material que seria interessant de consultar.


D'entrada us recomano que hi feu una ullada general i després hi cerqueu la informació que us convé del vostre país. Sembla senzill, no? Doncs vinga:

-Sobre el tema de democràcia / dictadura p
odeu fer una ullada al que diu vikipèdia i fer una ullada al mapa de les llibertats del món (si us poseu damunt de cada país i cliqueu us sortirà la informació concreta de cadascun) i al mapa de la llibertat de premsa.

-Pel que fa al tema de la monarquia / república són interessants les pàgines sobre les monarquies del món, els sistemes republicans, les repúbliques centralistes i les repúbliques federals.


-Una llista molt completa de les capitals del mon, amb la seva ubicació i altra informació sobre el país i la ciutat la podeu trobar clicant aquí.

-Us deixo també un acudit amb premi... qui em presenti per escrit un breu comentari sobre el sentit d'aquest acudit de Mafalda s'emporta un parell de positius. (D'això no en faré cap menció a classe, o sigui, que qui ho presenti durant la propera setmana s'emporta els punts).



Res més... amb tot això en teniu de sobra. Si heu fet tota la feina, recordeu que "a la butxaca màgica trobareu invents per tot" per tant, consulteu també aquesta web.

Comments:
hola
soc el Denis bueno ke sta b aixo ke as fet de deixar webs x poder fer el treball!!!!
gracias aixi no cal buscar tant
jeje
bueno avere kuan ens explikes les pautes del treball.... aixi yaaa...
bueno inga
dew
!!
 
ola
soc el jordi de 3r C
moltes gràcies per posar tots els paisos amb les seves capitals, pk aixo va molt be per estudiar.
inga, gracies dew
 
Soc la Clàudia,e vist aquesta web i em sembla bastan bé,perque si vols buscar informació sobre el teu pais aqui en tens bastanta,i ademes hi han noticies força interessants.
Ja m'aniré passant.
 
L'autor ha eliminat aquest comentari.
 
Hola
gerard soc el Denis de 3c
bueno doncs paso a dirte ke ja
tinc una mica més avançat el treball!
jo ke pensava ke estats units era més fàcil pro no
!!
bueno me piro
a x cert ja me fet lu del mudel
la cuenta akella
!
dew
 
Soc la Irene Massana.
La veritat és que no entenc aquest acudit... Suposo que algun sentit deu tenir, però jo no el veig...
 
Jo tampoc li vec el sentit, abere si ens el espliques.. :S
 
Soc al Mireia Solé de 3rC aquest blog ma servit perquè he pogut fer servir coses per el treball del país hi han coses molt interesants:)Gràciess!!
 
Hola Gerard sóc el Miguel Mansergas de 3r C
deixo el comentari i que jo no acabo d' entendre l' acudit ja l' explicaras.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?